SKANDAL PRED KAMERAMA

VIDEO Francuz nakon pobjede napao Crnogorca: 'Pričaj srpski majmune!'

Foto: Sébastien Meunier/PIXSELL
VIDEO Francuz nakon pobjede napao Crnogorca: 'Pričaj srpski majmune!'
01.04.2021.
u 08:54
Prve riječi koje vas nauče u Srbiji su psovke.
Pogledaj originalni članak

Košarkaš Monaca Matthias Lessort nije slavio pobjedu protiv Budućnosti (90:87) i plasman u polufinale EuroCupa već se odlučio tijekom intervjua za francuske medije napasti nekoga iz crnogorske momčadi. I to na srpskom jeziku!

- P*ši ku*ac! Ma je*em ti mater, pričaj srpski majmune! Šta je bilo - rekao je prije no što je krenuo prema košarkašu Budućnosti.

Novinarka ga je probala umiriti, ali nije išlo. Dakle, nešto je uistinu bilo okidač, no još uvijek ne znamo što. Kasnije se oglasio u šaljivom tonu na Twitteru.

- Prve riječi koje vas nauče u Srbiji su psovke.

 

 

 

Inače, Lessort je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2017./2018., a sad je njegov Monaco nakon 2-1 u seriji prošao Budućnost, koja za ovog košarkaša nije u dobrom sjećanju. Naime, njegov promašaj u finalu ABA lige pomogao je u konačnici Budućnosti da pobijedi.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:10 01.04.2021.

Crnogorac bi bio optužen zbog rasizma da se potpuno isto obratio ovom kretenu, zašto se sad njega ne optuži za isto?

OL
oLo
13:19 01.04.2021.

Pa da pričaj srpski da te ceo svet razume.

GO
gOOgLer
10:08 01.04.2021.

VL ništa bez vest iz srbije i o srbima i posrbljavanju?