U BEČU

VIDEO Ademiju prekipjelo na klupi pa odbrusio provokacijama austrijskih navijača: Puši k*rac!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo
22.10.2021.
u 13:50
Bodrio je svoje suigrače s klupe, iako mu je lijeva noga u plastičnom oklopu, čizmi. Skakao je i vikao. No, Ademi nije pokazao baš 'bečku školu' u jednom trenutku susreta
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u Beču protiv Rapida u utakmici 3. kola skupine Europske lige igrao bez svoga kapetana Arijana Ademija koji je zbog ozljede morao ostati na klupi.

Bodrio je svoje suigrače s klupe, iako mu je lijeva noga u plastičnom oklopu, čizmi. Skakao je i vikao. No, Ademi nije pokazao baš 'bečku školu' u jednom trenutku susreta. 

Naime, s tribina je čuo provokacije pa mu je u jednom renutku prekipjelo te se ustao, okrenuo prema tribinama i nekoliko puta ponovio:

- Puši k*rac! 

Ljutit je bio kapetan, a vjerujemo da nije samo zbog provokacija već i zbog cijelog susreta u kojemu je njegovoj momčadi definitivno nedostajao njegov borbeni stav na travnjaku i nevjerojatna energija. 

Zbog autorskih prava nismo u mogućnosti objaviti video, ali ga možete pogledati OVDJE.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo

Podsjetimo, u susretu 3. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Beču pred 22.300 gledatelja izgubio od Rapida sa 1-2 upisavši drugi poraz u skupini. 

Nakon što je natjecanje u skupini otvorio domaćim porazom od West Hama (0-2), a potom u drugom kolu pružio sjajnu predstavu ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka (3-0), Dinamo je na gostovanju u Beču ponovo razočarao upisavši poraz kojim je ugrozio borbu za jednu pd prve dvije pozicije. Dinamo je ovim porazom zakomplicirao situaciju, a Rapid je nakon dva poraza opet u igri za europsko proljeće. Golove za Rapid, kojem je ovo prva pobjeda, zabili su Marco Grull (9) i Maxmillian Hofmann (34), dok je strijelac za "Modre" bio Mislav Oršić (24).

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ER
EroK
15:33 22.10.2021.

Ovakav naslov je zlonamjeran i neprijateljski! Čijie ste vi novine?

RO
roland
17:50 22.10.2021.

Ademi je ušao u negativnu komunikaciju, Livaković je u padu forme jer se nije uspio prodati nakon što je prošle jeseni i proljeća odlično branio, Petković je svoju priliku propustio u jesen 2019.., a sada može zabiti samo iz kaznenog udarca. Svi vide da bez braće Mamić ovo ide u lošem smjeru.

VI
Vidan
14:37 22.10.2021.

Hahaha.