Zahvalni Leo

Vida otkrio tajnu sa SP-a, kako se prema Hrvatima ponio Lionel Messi

Foto: Reuters/Pixsell
Domagoj Vida
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
Domagoj Vida Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
Domagoj Vida
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Domagoj Vida
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Domagoj Vida
Foto: Marvin Ibo Guengoer/DPA/PIXSELL
Domagoj Vida
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Domagoj Vida
17.12.2018.
u 10:26
Hrvatski reprezentativac je istaknuo da se nije htio mijenjati s Francuzima za dres
Pogledaj originalni članak

Domagoj Vida obožava skupljati dresove. Počeo je s tim hobijem prije nekoliko godina i u međuvremenu nagomilao zavidnu kolekciju. Ali postoji i pravilo, dresove uzima isključivo ako je igrao protiv te momčadi.

- Ima u kolekciji velikih faca. Primjerice, s Iniestom sam zamijenio dres na EP-u 2016. u Bordeauxu. Ali nije mi fora naručivati dresove, da kažem Luki Modriću da mi donese od Cristiana Ronalda. Zato nemam Portugalčev dres, a nemam ni od bilo kojeg od Francuza iz  finala Svjetskog prvenstva. Nisam se htio mijenjati, to je dres s kojim sam igrao finale i njega ne dam nikome - kazao je u razgovoru za 24sata i otkrio jednu zgodnu tajnu:

- Messi nam je preko Rakitića tijekom Svjetskog prvenstva poslao 30 dresova s potpisom. Cijeloj našoj reprezentaciji. Svidjelo mu se kako smo srčani, kako se borimo. Smatrao je da smo igrali najbolji nogomet na SP-u - naglasio je hrvatski reprezentativac i dodao da je Messi bio silno zahvalan što je Hrvatska pobijedila Island i tako pomogla Argentini da se plasira dalje. 

Cijeli intervju s Domagojem Vidom možete pročitati na 24sata.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Semper5
Semper5
11:02 17.12.2018.

Jednostavan i simpatičan. Ponekad i djetinjast i pomalo naivan, ali nikad zlonamjeran. I uvijek ostavlja srce na terenu. Dobar momak, pravi Slavonac.

DI
didajoza
11:26 17.12.2018.

Moj susjed je od djetinjstva odgajan da bude takav i zato je dobar čovjek i dobar igrač Sve bi dao za HRVATSKU!!!

WI
Witman
11:41 17.12.2018.

Ovaj Vida je pravi dečko.