Hamiltonov novi kolega

Vettel u Mercedesu? Wolf: Moguć je njegov dolazak

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Sebastian Vettel
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Sebastian Vettel
13.05.2020.
u 10:49
Inače Vettel je vlasnik četiri naslova svjetskog prvaka u formuli 1, a u Ferrari je došao kako bi momčadi donio još jedan. No, nije uspio
Pogledaj originalni članak

Sebastian Vettel jučer je potvrdio da će na kraju 2020. godine napustiti momčad Ferrarija pa se odmah nakon te vijesti počelo govoriti o tome gdje će nastaviti karijeru.

PlanetF1 piše da je Mercedes, za koji vozi i aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton, odmah krenuo u akciju te Vettela želi upariti s Britancem nakon što Valeriju Bottasu istekne ugovor.

- Sebastian je sjajan vozač, važna ličnost i pojačanje za svaki Formula 1 tim - rekao je šef Mercedesa Totto Wolf pa dodao:

- Gledajući u budućnost, naša lojalnost je vezana za trenutačne vozače Mercedesa, ali prirodno je da se u obzir uzme i mogući dolazak Vettela.

No, pored mogućnosti da vozi u istoj momčadi sa svojim najvećim konkurentom, ne treba se zažmiriti ni na činjenicu da bi Vettel lako mogao odabrati i mirovinu

Inače Vettel je vlasnik četiri naslova svjetskog prvaka u formuli 1, a u Ferrari je došao kako bi momčadi donio još jedan. No, nije uspio. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.