Stigla prinova

Veselje u obitelji Modrić: Luka dobio još jednu kćer

Foto: Pixsell
Luka Modrić
Foto: Instagram
Luka Modrić i supruga Vanja
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić
03.10.2017.
u 07:26
Hrvatski reprezentativac nije se pojavio na okupljanju momčadi uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018. u Rusiji, jer je želio biti uz suprugu na porodu
Pogledaj originalni članak

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je treće dijete. Nakon sedmogodišnjeg sina Ivana i četverogodišnje kćeri Eme, supruga Vanja rodila je još jednu djevojčicu, doznaje tportal.

Hrvatski reprezentativac nije se pojavio na okupljanju momčadi uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018. u Rusiji, jer je želio biti uz suprugu na porodu.

Ovog ljeta par je proslavio sedmu godišnjicu braka, a u vezi su 13 godina.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

NA
navijala
07:47 03.10.2017.

To Luka kceri su dar boziji,ljudi koji dobiju vise kceri su plemenita srca i ugodan zivot imaju u starosti sa svojim kcerima.Bog ti dao da sve lijepo prozivis u ljubavi sa svojom obitelji. Cestitam iskrena srca,jer mi toliko radosti poklanjate vi nasi momci sporta. i sve vas volim i ponosim se vama. Joj, kad bi se mogao ovako ponositi nasim politicarima ???

PR
prajdali100
09:05 03.10.2017.

Luki i njegovoj obitelji svako dobro.

MA
Majur
09:13 03.10.2017.

Sretno Luka...igraš u Realu,imaš milione,ženu i troje djece,živiš svoj dječački san....a hejteri pišu jel se sjećaš sa svojih tastaturica i pate ....neprocjenjivo:))))