pokorio Kinu

Veliki uspjeh hrvatskog borca, publiku u Kini oduševio Thompsonovom pjesmom

Foto: VL
Veliki uspjeh hrvatskog borca, publiku u Kini oduševio Thompsonovom pjesmom
02.09.2018.
u 07:00
- Ovo je za mene poseban uspjeh. Drago mi je zbog nastupa u Kini i zbog toga što sam branio boje Hrvatske na pravi način
Pogledaj originalni članak

Još jedan veliki uspjeh stiže iz borilačkih sportova. Bruno Ninčević, iz splitskog Pit Bulla na iznimno jakoj priredbi u kineskom Shenzenu u organizaciji Faith Fight, u K1 meču (kategorija do 81 kg) svladao je domaćeg borca Yang Zhanwanga jednoglasnom odlukom sudaca. Ninčević je dominirao u borbi, a publiku u dvorani oduševio je njegov impresivni izlazak u ring uz glazbenu podlogu "Dolazak Hrvata" Marko Perkovića Thompsona. Nakon veličanstvenog trijumfa Ninčević se bacio u zagrljaj svom treneru Toniju Ćatipoviću.

- Ovo je za mene poseban uspjeh. Drago mi je zbog nastupa u Kini i zbog toga što sam branio boje Hrvatske na pravi način. Ovo je veliki iskustvo za mene, poticaj za dalje, potvrda da se mi iz Pit Bula možemo nositi s najboljim borcima na svijetu. Vjerujem da sam ovom pobjedom otvorio vrata i drugim borcima iz mog kluba i Lijepe naše - kazao je Ninčević.

S nestrpljenjem su vijesti iz Kine čekali u Pit Bullu predvođeni trenerima Markom Žajom, Gordanom Vatavukom i Lukom Tomićem.

- Sretni smo zbog Bruna, zbog njegovog trenera Tonija Ćatipovića, koji je iz kuta sjajno vodio Bruna do velike pobjede. Ponosni smo na njih, ali i na klub, ovo nam je još jedna potvrda kvalitetnog rada - rekao je Žaja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:09 02.09.2018.

Svski izlazak uz Thompsonovu pjesmu daje ti prednost od min. 20 % osim ako za protivnika imaš borca iz svrbije tad je prednost 50 % 😂

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:14 02.09.2018.

sada očekujem oštru osudu od strane Pupovca, Teršelićke, Mrak Sataraš, LGBT, samostalnog i nezavisnog Bojana Thule Glavaševića…. Neće me iznenaditi ako ovo bude tema na prvom zasjedanju Sabora koju će potaknuti Stazić i Beus Richemberg čija stranka zajedno sa Mrak Sataraš ima manje članova od njihovog kluba zastupnika.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:02 02.09.2018.

Bravo, ali pripazi da te Torcida ne posalje na neku utakmicu svojim gazdama u Bg. Onda "Just say NO!"