zgodna montaža

Veliki hit: Pogledajte kako se Lovren našalio s jedim od najboljih igrača na svijetu

Foto: Twitter
Salah i Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren i Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Salah Lovren
Foto: Pixsell/Reuters
Lovren Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
01.09.2020.
u 11:24
Nakon što je Salah na Instagramu objavio fotografiju sa svojim kćerkama, Lovren je složio zgodnu montažu dodavši sebe na spomenutu fotku.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, prije nedavnog odlaska u ruski Zeni, dugo je dijelio svlačionicu sa sjajnim Egipćaninom Mohamedom Salahom, a njihove zajedničke objave na društvenim mrežama potvrdile su kako se između njih razvilo veliko prijateljstvo.

No, iako se više ne mogu družiti kao ranije, ne treba sumnjati kako su i dalje stalno u kontaktu, a društvene mreže omogućuju im da se ponekad i međusobno našale

Tako je naš igrač, nakon što je Salah na Instagramu objavio fotografiju sa svojim kćerkama, složio zgodnu montažu dodavši sebe na spomenutu fotku.

- Uvijek blizu svoje familije - napisao je Lovren uz objavljenu fotografiju, a vidjet ćemo što će Salah odgovoriti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
sani1
12:48 01.09.2020.

Lud’lo od hita

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:08 01.09.2020.

dr. dejan