RAZLOG ZA OSMIJEH

Velika vijest za Darija Šarića! Sad se može u miru oporavljati od teške ozljede

Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS
REUTERS 12-06-2021 07:28 #1
Foto: Jim Ruymen/NEWSCOM
Clippers Beat Suns in Game 3 to Cut Series DefIcit in Half
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS
REUTERS 14-06-2021 05:13 #1
Foto: Mark J. Rebilas/REUTERS
REUTERS 26-05-2021 05:34 #2
10.02.2022.
u 22:27
Njegov aktualni ugovor od 8,5 milijuna dolara, odnosno, devet milijuna u idućoj sezoni, nisu problem za "salary cap" Sunsa čak ni unatoč činjenici da nije zaigrao ove sezone, niti će zaigrati.
Pogledaj originalni članak

Aktualni prvaci Zapadne konferencije NBA lige Phoenix Sunsi, sudjelovali su u razmjeni igrača posljednjeg dana roka i zapravo donijeli odlične vijesti za Darija Šarića, koji ostaje dio momčadi!

Naime, čelnici franšize iz Arizone poslali su u Indiana Pacerse Jalena Smitha i izbor druge runde drafta, a stigao im je Torrey Craig, koji je već bio dio Sunsa posljednjeg dana prijelaznog roka prošle godine, ali na ljeto je otišao.

Foto: Mark J. Rebilas/REUTERS
REUTERS 26-05-2021 05:34 #2

Kako god, sad je poprilično jasno da Dario Šarić, koji se oporavlja od ozljede koljena, zadobivene u prvoj utakmici prošlogodišnjeg finala protiv Milwaukee Bucksa, koji su u konačnici osvojili titulu nakon 4-2 u pobjedama.

Iznimna je to vijest jer proteklih mjeseci nagađalo se o Šarićevom odlasku iz Phoenixa, no očito je procijenjeno da za to nema potrebe. Njegov aktualni ugovor od 8,5 milijuna dolara, odnosno, devet milijuna u idućoj sezoni, nisu problem za "salary cap" Sunsa čak ni unatoč činjenici da nije zaigrao ove sezone, niti će zaigrati.

Inače, Šarić je prije ozljede igrao 18 minuta u prosjeku, zabijao devet poena i imao četiri skoka po utakmici. Trenutno je u procesu intenzivnih individualnih treninga i trebao bi biti spreman za iduću sezonu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.