IDE NA CHARDYJA

Sjajna pobjeda Čilića: Svladao Berdycha za četvrto kolo Wimbledona!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Sjajna pobjeda Čilića: Svladao Berdycha za četvrto kolo Wimbledona!
27.06.2014.
u 22:51
Sljedeći Čilićev protivnik bit će 27-godišnji Francuz Jeremy Chardy, 42. igrač svijeta. Bit će to lijepa prilika Čiliću da ode u četvrtfinale Wimbledona.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić prošao je u četvrto kolo Wimbledona nakon velike pobjede nad Čehom Tomašom Berdychom. Naš najbolji tenisač svladao je šestog igrača svijeta i šestog nositelja turnira sa 7:6, 6:4 i 7:6 nakon gotovo tri sata igre.

Prvi je set otišao u tie-break nakon što je svaki tenisač jednom izgubio svoj servis. Marin je loše otvorio 13. igru, ali je sve nadoknadio i slavio sa 7:5.

Čilić je u drugom setu jednom izgubio svoj servis, a dva puta ga uzimao protivniku, dok su u trećem oba igrača do tie-breaka držala servis.

Naš najbolji tenisač nije iskoristio prvu meč loptu na svoj servis, no nakon toga je kod 7:6 bio siguran i osvojio poen koji mu je donio pobjedu.

Sljedeći Čilićev protivnik bit će 27-godišnji Francuz Jeremy Chardy, 42. igrač svijeta. Bit će to lijepa prilika Čiliću da ode u četvrtfinale Wimbledona.

Brži od mraka

Prijetila je opasnost da se meč prekine i zbog mraka nastavi u subotu. No, Čilić je bio brži i u 21:38 upisao pobjedu. To je bio najkasniji završetak jednog meča na Wimbledonu na vanjskom terenu.

>> Ana Konjuh nije uspjela doći do nove senzacije, glatko izgubila od Wozniacki

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LA
LacoLaco
23:04 27.06.2014.

U ovom matchu Cilic mi je izgledao kao zreliji igrac nego prijasnje sezone. Ako tako nastavi ni Dokovic nije 100% siguran da ce pobjedit.

Avatar rajetin
rajetin
01:31 28.06.2014.

Goran mu je ispravio servis - više se ne frče i hrabro udara kada treba. Čini se i mentalno jačim. Đoković? To je vrlo visoka prepreka. Naravno, prvi je na redu Chardy, kojega bi moga proći.

DB
D.Bago
11:20 28.06.2014.

Ide na bolje. Nije imao crnih rupa kao prije. Čini se da je konačno počeo vjerovati u sebe. Ako ovakav ostane sve je moguće pa i to da pobjedi Đokovića.