pomeo ga

Vaso Psihopat za devet sekundi razbio srpskog borca i ring

Foto: Youtube Screenshot
Vaso Psihopat za devet sekundi razbio srpskog borca i ring
25.05.2015.
u 12:27
Meč se održao na Bushido FC-u, na eventu koji je u Beogradu organizirao član FFC-a Dušan Džakić.
Pogledaj originalni članak

Crnogorski borac Vaso 'Psihopat' Bakočević u nedjelju je nakon samo 9 sekundi nokautirao svog protivnika Srbina Nikolića, a ono po čemu će se ovaj meč pamtiti nije brzina kojom je Vaso odradio posao, već činjenica da je srušivši protivnika srušio i ring, piše Fightsite.

Meč se održao na Bushido FC-u, na eventu koji je u Beogradu organizirao član FFC-a Dušan Džakić. Korištena su pravila iz "starog" Pridea, koja su uključivala udaranje glavom u glavu, stompanje, udarce nogom u glavu protivnika koji je na podu...

Nažalost, event je morao biti prekinut zbog kiše jer je ring bio na otvorenom.

>>Crnogorci se naslađuju: 'Vaso Psihopata razbio Hrvata'

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

B2
bordon 2
12:56 25.05.2015.

Srbin u skladu sa srpskom tradicijom - odmah zalego! Kad dođe k sebi - bit će, ako ništa, moralni pobjednik ovog ''spektakla''! A njegoi će ga sunarodnjaci poslati na ''rehabilitaciju u Vrnjačku banju - tri tjedna. Gdje će dobro ''napuniti baterije'' i biti spreman za nove pobede!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:01 25.05.2015.

Vaso psihopat iz Crne Gore razvalio Srbina i ring hehehe

ST
stefj
13:19 25.05.2015.

He, he, dobar naslov, spoj HDZ-ovog tajnika i premijera...