UPITAN I ZA SP

Van der Vaart propušta kraj sezone?

Foto: AFP
Van der Vaart propušta kraj sezone?
25.04.2010.
u 16:00
Ozljeda mišića stražnje strane lijeve natkoljenice udaljit će Rafaela van der Vaarta (27) do kraja sezone s nogometnih travnjaka.
Pogledaj originalni članak

Pokaže li se, a utvrdit će se to dodatnim liječničkim pregledima, da je ozljeda ozbiljnije prirode, nizozemski bi veznjak mogao i propustiti Svjetsko nogometno prvenstvo koje 11. lipnja započinje u Južnoafričkoj Republici.

Van der Vaartova ozljeda poprilično bi mogla poremetiti nastojanja "kraljevskog kluba", koji se bori za naslov najbolje momčadi Primere. Četiri kola prije kraja prvenstva zaostatak za Barcelonom iznosi jedan bod (87-86).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.