UZNEMIRUJUĆE

Brutalna tučnjava djevojaka, krv prštala na sve strane!

Foto: Printscreen Youtube
Brutalna tučnjava djevojaka, krv prštala na sve strane!
05.02.2018.
u 18:14
Velike polemike izazvao je sudac Mario Yamasaki koji je dopustio da Ševčenko žestoko udara protivnicu koja je mogla ozbiljno nastradati.
Pogledaj originalni članak

Ako ste mislili da su ženske borbe u ringu nježnije od muških pogledajte ovaj video.

Valentina Ševčenko prebila je neiskusnu Priscilu Cachoeiru na UFC priredbi u Brazilu.

Ševčenko je dominirala tijekom čitave borbe i na kraju gušenjem prisilila protivnicu da preda meč. Nesretna Cachoeira bila je sva krvava.

No, velike polemike izazvao je sudac Mario Yamasaki koji je dopustio da Ševčenko žestoko udara protivnicu koja je mogla ozbiljno nastradati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
19:07 05.02.2018.

Ovo je samo jedan od rezultata bolesne feminističke propagande i izjednjačavanja žena sa muškarcima. Da je danas 1912, žene bi potonule sa Titanikom

LO
lojtra1
19:46 05.02.2018.

Niti žene niti majke od toga biti neće. Osim možda tehnički.

RI
ribar110
18:32 05.02.2018.

Ma divno i onda se cudite Splitu.