SASVIM SE IZOBLIČILA

UZNEMIRUJUĆE Sportašica dobila teške batine pa sada izgleda kao alien

Foto: Printscreen
Joanna Jędrzejczyk
Foto: Profimedia
Joanna Jędrzejczyk
Foto: Profimedia
Joanna Jędrzejczyk
08.03.2020.
u 14:04
Brojni mediji i navijači ovaj su okršaj prozvali najboljom borbom u povijesti ženskog MMA-a.
Pogledaj originalni članak

Kineskinja Weili Zhang obranila je naslov prvakinje UFC-a u slamka kategoriji nakon što je sinoć u Las Vegasu sudačkom odlukom svladala Poljakinju Joannu Jedrzejczyk.

A brojni mediji i navijači ovaj su okršaj prozvali najboljom borbom u povijesti ženskog MMA-a. Obje su borkinje dale sve od sebe, a koliko je borba bila žestoka pokazuje i izgled obiju sportašica nakon završetka.

Poljakinja je imala hematom preko cijelog čela i mnogi su komentirali da izgleda kao alien, dok je Kineskinji oko bilo zatvoreno te je krvarila iz nosa i usta.

>> Pogledajte kako su djevojke izgledale nakon borbe

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
UFC
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GE
geler203
14:59 08.03.2020.

To nije sport za žene a vi me sada pljujte i dijelite minuse koliko hoćete.

Avatar majkuvam
majkuvam
18:43 08.03.2020.

Kad nekog provokatora opališ jednim udarcem lako možes završiti u zatvoru,a kada to uradiš u ringu,sto puta više pred gledateljima i za lovu,to se zove "sport",ma bravo,svaka čast!

DU
Deleted user
16:04 08.03.2020.

Evo što im je feministička borba dala. Prebijena je i misli da je važna i ravnopravna. A nikoga normalnog ne zanima ženski boks. Jednostavno nije estetski i ružno je za gledati. No, svakoj budali njegovo veselje, pa neka se tamburaju i dalje. Genderizam i feminizam su našli svoje topovsko meso i svoje promotorice bez mozga.