DOMINANTNA PREDSTAVA

Filip Hrgović deklasirao srpskog boksača! Rušio ga je triput prije nego se umiješao sudac

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Filip Hrgović deklasirao srpskog boksača! Rušio ga je triput prije nego se umiješao sudac
05.12.2021.
u 03:00
Najbolji hrvatski boksač bio je nekoliko razina iznad Emira Ahmatovića i sad je stvarno vrijeme da mu promotori osiguraju meč vrijedan njegova talenta, znanja, umijeća, snage i statusa.
Pogledaj originalni članak

Filip Hrgović u 14. borbi profesionalne karijere nije imao nikakvih problema doći i do 14. pobjede! Emir Ahmatović nije imao nikakve šanse i to je pokazatelj boksačkom svijetu da je vrijeme da najbolji hrvatski boksač dobije protivnika doraslog njegovu statusu!

Njemački borac srpskih korijena u posljednji trenutak zamijenio je Amerikanca Alexandera Scotta i nije imao ni najmanje laku zadaću, no hrabro je pristao na meč i hrabro je ušao u njega. Ali, klasa se odmah prepoznala...

Svaki nalet protivnika, deset centimetara viši i gotovo devet kilograma teži Filip lako je branio pa ekspresno uzvraćao. Ispočetka je imao malo više opreza, nije se zaletavao, dopustio je Ahmatoviću da se ispuše, pritom ga udarao u tijelo, a potom i sve češće u glavu, kako se gard spuštao, otvarao...

>>> Filip Hrgović: Moje vrijeme tek dolazi!

 

U takvoj teškoj situaciji, Ahmatović je iz očaja išao naprijed bezglavije, otvarao se i Filipovi snažni udarci samo su dolazili sa svih strana. Iako nije izgledao brzo na nogama, Hrgović je doslovno stjerao protivnika u kut kako je htio, potom i na užad.

I u posljednjoj trećini druge runde, Ahmatović pada prvi put. Diže se i nakon tridesetak sekundi pada ponovno, ali spasio ga je gong.

Hrgović je u tim trenucima imao usredotočen pogled, svjestan da će sve riješiti. To mu je dalo dodatni adrenalin i od prve sekunde treće runde lomio je protivnika, dok mu ponovno nije "oduzeo tlo pod nogama".

- To je to, prijatelju, gotovo - rekao je sudac i prekinuo borbu.

Poruka koju je Hrgović ovom borbom poslao snažna je i zasigurno glasna. Neka iduća godina bude godina u kojoj će naš najbolji borac dobiti priliku pomicati svoje granice...

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar GeniKameni
GeniKameni
02:53 05.12.2021.

Bravo za Hrgovicev "management team"! Jos jedan protivnik za kojeg nitko nikad nije cuo, kojeg je tesko rangirati! Hrgovicu ako Boga znas, rijesi se tih idiota i mandrila oko sebe... jer s njima nigdje neces stici.

Avatar Cadafel
Cadafel
08:31 05.12.2021.

Sljedeći na redu Joža Manolić

HE
Herceg56
06:34 05.12.2021.

Bravo Filipe 🔝