Night of Champions

Pogledajte trening naših najboljih MMA i kik-boks boraca za spektakl FFC 27!

Foto: Večernji list
Pogledajte trening naših najboljih MMA i kik-boks boraca za spektakl FFC 27!
23.11.2016.
u 15:28
17. prosinca zagrebačka Arena će ugostiti posebno izdanje FFC-a – “FFC 27 Night of Champions”, koje će ponuditi gotovo isključivo dvoboje za titule prvaka, što u MMA, što u kik-boks konkurenciji
Pogledaj originalni članak

Manje od mjesec dana dijeli nas od najvećeg eventa u povijesti Final Fight Championshipa. 17. prosinca zagrebačka Arena će ugostiti posebno izdanje FFC-a – “FFC 27 Night of Champions”, koje će ponuditi gotovo isključivo dvoboje za titule prvaka, što u MMA, što u kik-boks konkurenciji.

U povodu nadolazećeg spektakla, FFC je organizirao otvoreni trening nakon kojeg će borci, točnije Mladen Brestovac, Filip Pejić, Ivica Trušček, Darko Stošić, Jasmin Bajrović i Samo Petje biti na raspolaganju za intervjue i izjave, ali i za slikanje s navijačima.

Večernji list osigurao je stream treninga pa ga možete pogledati u našem videu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.