IPAK SU GA SE ODREKLI

Uzeo je Guardioli bod i sutradan dobio otkaz: Slaven Bilić više nije trener WBA!

Foto: martin Rickett/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Michael Regan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: martin Rickett/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Slaven Bilić
16.12.2020.
u 13:18
Bilić je klub prije samo nekoliko mjeseci vratio u Premier ligu
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić upravio je dobio otkaz u West Bromwich Albionu, samo dan nakon što je uspio na Etihadu izboriti remi protiv Manchester Cityja (1:1), potvrdio je klub na svojim službenim stranicama.

"West Bromwich Albion razišao se s glavnim trenerom Slavenom Bilićem. Uz njega klub napuštaju i pomoćni treneri Dean Računica i Danilo Butorović, kao i trener prve momčadi Julian Dicks.

Zahvaljujemo Biliću i njegovu stručnom stožeru što su lani pomogli da se West Bromwich Albion vrati u Premier ligu i želimo im svu sreću u budućnosti. Dalje nećemo komentirati situaciju", navedeno je u priopćenju.

Nekadašnjeg hrvatskog izbornika posla su stajali slabi rezultati, nakon 13 kola osvojio je sedam bodova uz samo jednu pobjedu.

Iako su navijači u srijedu ujutro stali iza njega na Twitteru te naveli kako ga klub uopće nije podržao na tržištu kada je trebalo osnažiti momčad uoči nove sezone, uprava je očito procijenila da s novim strategom može bolje.

Pojedini mediji kao glavnog kandidata za Bilićeva nasljednika navode iskusnog Sama Allardycea koji je u više navrata tijekom karijere spašavao klubove od ispadanja iz Premier lige.

Podsjetimo, Slaven Bilić posao je dobio 13. lipnja 2019. godine, a klub je vratio u elitno natjecanje nakon što je dvije sezone proveo u Championshipu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

PL
Planer
13:40 16.12.2020.

Dovoljno je vidjeti komentare navijača WBA.Ljudi su ogorčeni. Moderan mogomet je gadljiv.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:25 16.12.2020.

Hah, teško bilo dovest pojačanja, a sad trener kriv.... a eto sanse Hajduku, kad Kek nije htio.

ZP
Zabranjen pristup
13:55 16.12.2020.

mozda je htjeo otkaz ili neke uvjete. tko zna sta stoji iza otkaza. uglavnom odradio je dobar posao,ekipa nije za premier ligu u ovom trenutnom izdanju