Luis Enrique

'Utakmice bez gledatelja su tužnije od plesanja s vlastitom sestrom'

Foto: Reuters/PIXSELL
Luis Enrique
Foto: Reuters/Pixsell
Luis Enrique
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Luis Enrique
21.05.2020.
u 15:48
Španjolski izbornik svjestan je kako gledanje utakmica barem putem malih ekrana daje utjehu mnogim ljudima diljem svijeta pogođenima pandemijom koronavirusa
Pogledaj originalni članak

Izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique u jednom je intervjuu objavljenom u četvrtak kazao da su utakmice bez gledatelja tužnije od plesanja s vlastitom sestrom.

- To je stvarno ružno, tužnije od plesanja s vlastitom sestrom. Gledao sam utakmice njemačke lige prošlog vikenda i stvarno je tužno kada možeš čuti uvrede pa se gubi intimnost velikih trenutaka - kazao je Luis Enrique.

Ipak, španjolski izbornik svjestan je kako gledanje utakmica barem putem malih ekrana daje utjehu mnogim ljudima diljem svijeta pogođenima pandemijom koronavirusa.

- Moramo razumjeti kako se radi o globalnom biznisu koji generira mnogo novca iako je spektakl drugačiji kada se igra s publikom od onoga bez nje. Ako volite nogomet ili košarku, tada je gledanje toga sporta uvijek zanimljivo - dodao je španjolski izbornik.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:37 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m