Afera

USKOK odbacio prijavu protiv zamjenika ministra sporta Paškvalina

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
USKOK odbacio prijavu protiv zamjenika ministra sporta Paškvalina
02.06.2015.
u 07:15
Zlatko Mateša i odvjetnik Vladimir Gredelj su ime HOO-a ttužili Paškvalina.
Pogledaj originalni članak

USKOK je odbacio kaznenu prijavu protiv zamjenika ministra sporta Tomislava Paškvalina zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti, koju su uime HOO-a podnijeli Zlatko Mateša i odvjetnik Vladimir Gredelj.

U vrijeme kada se zaoštrio sukob između HOO-a i Ministarstva sporta zbog neisplate dijela novca od igara na sreću HOO je poslao pismo premijeru Milanoviću od kojeg je tražio da spriječi daljnju uzurpaciju ovlasti HOO-a iza čega stoje neki dužnosnici Ministarstva, misleći pritom na pomoćnika ministra Paškvalina.

On je pak za kašnjenje plaća u HOO-u okrivio vodstvo HOO-a upitavši ih gdje su silni milijuni koji su potrošeni na Sportsku televiziju.

>> Paškvalin: Lova sportašima, a ne činovnicima!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:07 02.06.2015.

kad je po srijedi briga za športaše, neka Mateša i Čop napokon kažu koliku imaju plaću.... i koliko našeg novca završi u njihovim džepovima.... Neka ne prave bene od naroda i javnosti i ovaj puta to izraze u kunama, a ne u samo njima znanim koeficijentima.