Promijenio imidž

Urnebesan video: Lovren izronio iz mora i dalekozorom traži Vrsaljka

Foto: VL BIH
Doček Lovrena
Foto: Instagram/Dejan Lovren
Dejan Lovren
Foto: Instagram/Dejan Lovren
Dejan Lovren
31.07.2018.
u 08:57
Dejan je obrijao je glavu, ali promjena imidža mu ne smeta snimiti još jedan urnebesan video s Jadrana
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren nastavlja zabavljati svoje fanove na društvenim mrežama. Tijekom nogometnog SP-a objavio je nekoliko šaljivih postova, a onda i fotografiju 's ručka' kod bake.

S popularnim glumcem Enisom Bešlagićem objavio je šaljiv video  kako zajedno rone na Korčuli. No stoper hrvatske nogometne reprezentacije ne miruje nego se dalje nastavlja dobro zabavljati.

Dejan je obrijao glavu. No promjena imidža mu ne smeta pa je snimio još jedan urnebesan video s Jadrana. Kada je izronio iz mora Lovren je dalekozorom tražio Šimu Vrsaljka:

- Šime, gdje si, nema te - viče Dejan u videu koji ima više od pola milijuna pregleda.

A Šime Vrsaljko je vjerojatno negdje na putu u Milano. Hrvatski reprezentativac iz Atletica stiže u Inter na jednogodišnju posudbu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

SA
samograd
10:17 31.07.2018.

Zasluženi odmor našim Vatrenima!!!Još jednom hvala za radost koju ste donijeli Hrvatima!!

VE
veseljak
10:33 31.07.2018.

Dvogled`?Srbogled? . Srpski Vecernji bi trebao znati da je u Hrvatskoj sluzbeni jezik Hrvatski. Posrbljivanju nikad kraja.

KO
Kopreinitz
12:46 31.07.2018.

Od kada je dalekozor, postao dvogled????