OSLABLJENI

Ukrajinci bez Timoščuka i Voronjina na Andoru

Foto: AFP
Ukrajinci bez Timoščuka i Voronjina na Andoru
13.10.2009.
u 16:55
U posljednjoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku Ukrajina će na gostovanju kod Andore istrčati bez nedovoljno zaliječenog Andrija Voronjina i suspendiranog veznjaka Anatolija Timoščuka.
Pogledaj originalni članak

Ukrajina je druga u skupini 6 i pobjeda ju vodi u dodatne kvalifikacije. Mihajličenko smatra da utakmica neće biti ništa lakša nego ona s Englezima u subotu.

- Hrvati su imali probleme u Andori, a Engleska je probila njihovu obranu tek u drugom dijelu. Mi moramo to ranije riješiti, ali neće biti ništa lakše nego protiv Engleza.

Nakon remija protiv Bjelorusa proteklog mjeseca šanse Ukrajinaca bile su minimalne, ali pobjeda protiv Engleza drastično je promijenila situaciju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar berny1707
berny1707
18:43 13.10.2009.

Nema teoretske sanse da Ukrajina izgubi,pa zna se tko je Ukrajina a tko Andora.Sto je bilo bilo je,okrenimo se iducem prvenstvu.

OB
-obrisani-
18:21 13.10.2009.

Kakvo olakšanje za hrvatske ljubitelje nogometa! Budući da su oslabljeni, Ukrajinci će zabiti \"samo \" tri gola...

BU
bungee04
18:25 13.10.2009.

Trebao bih se okladiti na ukrajinu s kojih 500 kn i da to bude jedini par. S obzirom da me uvijek zezne jedan par ukrajina ne bi pobijedila. To je rješenje. Idem sad do supersporta i odmah po kartu za JAR.