Zna znanje

Uhvatio zamah: Kramarić novim pogotkom povukao Hoffenheim prema vrhu

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Andrej Kramarić
10.11.2018.
u 17:51
Kramarić je zabio za 1:0 na dodavanje Joelintona
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ponovo je zabio. Nakon što je u srijedu u Ligi prvaka zatresao mrežu Lyonu u 2:2 remiju na gostovanju, sada je pogodio i u 2:1 pobjedi Hoffenheima nad Augsburgom.

Kramarić je zabio za 1:0 u 65. minuti na dodavanje Joelintona (pogodak možete pogledati ovjde), pa travnjak napustio u 88. minuti, tek što je Reiss Nelson zabio pobjednički pogodak za domaće.

Naime, Augsburg je izjednačio na 1:1 u 69. minuti preko Alfreda Finnbogasona, ali je spretni mladi Englez zakucao jedan odbijanac u 84. za važan trijumf modrih. Dodajmo da se Kramarić još dvaput mogao upisati u strijelce, u 52. i 82. minuti, ali njegovi pokušaji su bili trunku neprecizni.

Hoffenheim se zahvaljujući osvojena tri boda popeo na peto mjesto Bundeslige, te ima samo pet bodova manje u odnosu na vodeću dortmundsku Borussiju koja će kasnije večeras odmjeriti snage s Bayernom.

Predzadnja Fortuna iz Düsseldorfa je s 4:1 svladala Herthu, koja je od 41. minute imala igrača manje jer je isključen branič Maximilian Mittelstadt. Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, nije bio u sastavu Fortune.

Francuski napadač Alassane Plea bio je trostruki strijelac (39., 48., 52.) za Borussiju Mönchengladbach, koja u gostima pobijedila Werder s 3:1. 

Bez ozlijeđenog Borne Sose Stuttgart je u gostima dobio Nürnberg s 2:0, a dan ranije Hannover je na svom terenu svladao Wolfsburg sa 2:1. Josip Elez odigrao je čitavu utakmicu za Hannover, dok je Josip Brekalo igrao drugo poluvrijeme za Wolfsburg.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
kajinx
20:20 10.11.2018.

Bravo Kramariću! Još jedan dokaz da je Hoffenheim znao koga kupuje od luzera iz vukojebine.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:56 10.11.2018.

Svaka čast Krama.... u Madridu Kalinić taman u 60im minutama ušao u igru nakon bolova u leđima.... i izgubio loptu nakon koje Atletiko prima 2.gol.... ha ha ha …. koji tenkre

ZO
zoca
14:41 11.11.2018.

Kramaric igra solidno ali zato Perisic ,Brozovic i Vrsaljko igraju kriminalno lose.Lovren grije klupu,Lukica van formei ako dalic krene sa ovim momcima na Spaniju poraz ko kuca sa 4-5 komada..zovi dalicu mlade da igraju rjesavaj se na vrijeme primadona