DINAMO OTKAZAO PRESICU

Maksimir se raspada! Staklo palo pokraj djece, moglo je doći do tragedije

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
Maksimir se raspada! Staklo palo pokraj djece, moglo je doći do tragedije
26.03.2019.
u 11:46
– Iskrsnuo je novi moment u ovoj priči. Ispričavam se na oduzimanju dragocjenog vremena – rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.
Pogledaj originalni članak

Na maksimirskom stadionu jučer je umalo došlo do tragedije. Naime, sa stadiona je pao veliki komad stakla dok je tamo bilo dosta djece i prolaznika.

Svemu je kumovalo nevrijeme i kiša koja je padala u Zagrebu. Srećom, nitko nije nastradao, no jasno je da je ovakvo stanje stadiona neprihvatljivo i da se nešto mora poduzeti.

Zbog toga je Dinamo za danas u podne najavio konferenciju za medije. Tema je trebala biti loše stanje maksimirskog stadiona. No, od konferencije na kraju neće biti ništa jer je Dinamo u zadnji trenutak sve otkazao.

– Iskrsnuo je novi moment u ovoj priči. Ispričavam se na oduzimanju dragocjenog vremena – rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

>> Pogledajte razgovor s Nenadom Bjelicom za Večernji TV

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

Avatar Based Croat
Based Croat
12:12 26.03.2019.

Izgradite stadion već jednom. Maksimir treba srušiti i sagraditi potpuno novi stadion. Ovo je već duže vrijeme sramota. Šta radi Vlada? HNS? Zagreb? Dinamo?

ZO
zoranos
12:12 26.03.2019.

Prodajte Olma i napravite stadion na Kajzerici sami! Ako grad ne želi pomoći neka im ostane Maksimir pa da vidimo tko će se onda brinuti za njega. Ovako puni para u Gradu, puni para u Dinamu a nitko ne želi dati niti kune jer nije njegovo. Naravno i HNS bi tu mogao pomoći jer su i oni puni para. Sramota!

NI
nik83
12:50 26.03.2019.

Bitno da Bandić planira natkrivanje zapada i sjevera, a to što je i ovako narušena statika i što će se stadion urušiti i ubiti par tisuća ljudi, nema veze. Najbitnije je strpati proviziju u džep. Ludi su oni Česi, Slovaci, Mađari i Albanci što su srušili raspadajuća zdanja u svojim glavnim gradovima i izgradili suvremene stadione za po nešto više od 20.000 gledatelja: Eden Arena, Tehelne pole, Groupama Arena, Arena Kombetare...