OČEKIVANI PROTIVNICI

U finalu kupa Hrvatske PPD Zagreb i Nexe

Foto: Igor Soban/PIXSELL
U finalu kupa Hrvatske PPD Zagreb i Nexe
19.06.2021.
u 23:31
Finale je u nedjelju u Poreču u 16 sati.
Pogledaj originalni članak

U finalu kupa Hrvatske za rukometaše igrat će, kao što se i očekivalo, prvak države PPD Zagreb i našićki Nexe, a finale je u nedjelju u Poreču u 16 sati. 

 U prvom polufinalu PPD Zagreb je u Poreču svladao Dubravu sa 29-17 (13-9), a najbolji strijelac u pobjedničkoj ekipi bio je Paolo Kraljević sa četiri gola, dok su Luka Mrakovčić, Davor Ćavar, Senjamin Burić, Vlado Matanović i Valentino Ravnić zabili po tri pogotka. A prvi strijelac Dubrave bio je Marin Lisac sa šest golova. 

Nexe je u drugom polufinalnom susretu pobijedio Sesvete sa 26-20 (10-8), a našićku ekipu predvodili su Halil Jaganjac sa šest i Marko Buvinić sa pet golova. Kod Sesveta najefikasniji je bio Karpo Sirotić sa četiri pogotka.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.