TRENER Galatasaraya

Tudor: Ne dajem ostavku, nije u meni problem

Foto: Galatasaray/Twitter
Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
Igor Tudor
Foto: Galatasaray Twitter
Igor Tudor
08.05.2017.
u 08:17
– Normalno da je predsjednik nervozan. No razgovarali smo o utakmici i raznim stvarima, a priče o tome da su mi igrači okrenuli leđa lažne su jer je u našoj svlačionici suprotna situacija – rekao je Tudor
Pogledaj originalni članak

Piše se u zadnje vrijeme dosta o hrvatskim trenerima u inozemstvu... Bilić je svoj status na Otoku popravio nakon pobjede nad Tottenhamom pa je sada Igor Tudor na tapetu. Naime, hrvatski trener u Galatasaray je stigao 15. veljače, no u deset utakmica osvojio je samo 13 bodova izgubivši derbije protiv vodećih momčadi – Beşiktaşa, Fenerbahçea i Başakşehira, a njegov je Galatasaray nakon 30 kola na četvrtom mjestu i ima četiri boda više od petog Trabzonspora te mu prijeti da izgubi i mjesto u Europskoj ligi.

Turski mediji pisali su kako je Tudor na izlaznim vratima i da će vjerojatno dobiti otkaz, a onda ih je on prestigao i podnio ostavku nakon poraza od Kasimpaşe (3:1) na svojoj Türk Telekom Areni. Govorilo se kako su igrači bili kap koja je prelila čašu jer su ga tužakali vodstvu kluba pa je on konstatirao da se s njima ne može raditi i odlučio je napustiti Istanbul.

No izgleda da je promijenio mišljenje nakon razgovora s predsjednikom kluba Dursunom Özbekom.

– Normalno da je predsjednik nervozan. No razgovarali smo o utakmici i raznim stvarima, a priče o tome da su mi igrači okrenuli leđa lažne su jer je u našoj svlačionici suprotna situacija. Ne podnosim ostavku jer radimo dobro i atmosfera je odlična. U meni nije problem – rekao je Tudor turskim medijima, ugasio glasine i, izgleda, do daljnjeg ipak ostao na klupi Galatasaraya.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.