TREĆA HNL

Neredi na Šubićevcu: Pogledajte tučnjavu igrača Šibenika i Hajdukove B momčadi

Foto: Printscreen Youtube
Neredi na Šubićevcu: Pogledajte tučnjavu igrača Šibenika i Hajdukove B momčadi
02.11.2014.
u 22:47
- Njihov vratar Slavica napao je naše mladiće, 17-godišnjeg Balića, nisam mogao ostati miran. Ipak, ne bih pridavao pažnje scenama na kraju susreta - rekao je trener druge momčadi Hajduka, Marijo Osibov.
Pogledaj originalni članak

U sudačkoj nadoknadi susreta treće HNL jug između Šibenika i Hajduka B na Šubićevcu večeras došlo je do tučnjave. Povod je bila situacija iz 92. minute kada je igrač Šibenika Bašić laktom zahvatio Balića. Sudac Sinovčić ostao je nijem, a Balić ostao ležati na travnjaku.

Nakon što se mladi veznjak Hajduka pridigao, krenuo je potražiti liječničku pomoć, a usput gestikuliranjem navukao bijes domaćih navijača.

Zaradio je drugi žuti karton te ga je na putu do svlačionice udario ga je šibenski vratar Slavica. To je uzrokovalo reakciju klupa, a publika je skočila na ogradu. Sve je trajalo par minuta nakon čega je intervenirala policija i smirila situaciju.

- Njihov vratar Slavica napao je naše mladiće, 17-godišnjeg Balića, nisam mogao ostati miran. Ipak, ne bih pridavao pažnje scenama na kraju susreta - rekao je trener druge momčadi Hajduka, Marijo Osibov, prenosi Goal.

>> Ćiromanija u Zadru utihnula: Tužan sam i zabrinut...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar cluesblues
cluesblues
23:09 02.11.2014.

naravno, opet su hajdukovci napadnuti…pa stvarno ispada da ih niko ne voli

LI
likota82
09:48 04.11.2014.

Nemam riječi nego "SRAMOTA". u njemačkoj smo svi skupa a u hrvatskoj nitko ne može sa nitkim. Dinamo sa Hajdukom, Rijeka i Dinamo, Hajduk i Rijeka. pa bože mi smo hrvati. ali to više ne važi. Između sebe se mlatimo. A Vlada komunistička se smije. bolje nju rušite, tako da pravi HRVATI vladaju A ne komunjare.

BA
baniček
07:24 03.11.2014.

ispada da je tučnjava interesantnija za javnost od same utakmice....dođe mi to ko moj tata kada gleda ssamo otvaranje olimpijskih igara, a ne same ige...jako jadno i žalosno.