ATP FINALE

Tsitsipas nadigrao Medvedjeva

Foto: Press Association/Pixsell
Tsitsipas nadigrao Medvedjeva
11.11.2019.
u 19:37
U skupini Bjorn Börg u nedjelju su pobjede ostvarili Srbin Novak Đoković i Austrijanac Dominic Thiem
Pogledaj originalni članak

Grčki tenisač Stefanos Tsitsipas pobijedio je Rusa Danila Medvedjeva sa 7:6 (5), 6:4, u susretu 1. kola skupine Andre Agassi, završnog teniskog turnira sezone u Londonu na kojem nastupa najboljih osam tenisača svijeta.

Bio je to njihov šesti međusobni susret i prva pobjeda 21-godišnjeg Grka, trenutačno šestog tenisača svijeta.

U skupini Bjorn Börg u nedjelju su pobjede ostvarili Srbin Novak Đoković i Austrijanac Dominic Thiem.

Đoković je vez većih problema pobijedio Talijana Mattea Berrettinia (6:2, 6:1), dok je Thiem bio bolji od Švicarca Rogera Federera (7:5, 7:5).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
21:44 11.11.2019.

,Medvedjeva? Onda je sigurno tocno pisati i Putjin jer to Rusi tako nekako izgovaraju. A joj meni...Traze li i profesori koji su obucili danasnje generacije novinara vise place? Traze. Evo im dokaza na svakodnevnoj bazi koliko Ne zasluzuju povisice.