NISU ZADOVOLJNI

Transfer Danija Olma u potpunosti razbjesnio navijače velikog kluba: Imbecili!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dani Olmo
24.01.2020.
u 17:35
Nije im jasno zašto njihov klub ne može dovesti sjajnog igrača poput Olma za iznos od 20-ak milijuna eura i kako je moguće da Olmo nije došao na Old Trafford
Pogledaj originalni članak

Transfer-saga najboljeg igrača Prve HNL posljednjih godina Danija Olma napokon je završena. Španjolac je jučer oko osam sati otišao iz kampa modrih u Rovinju, gdje se emotivno rastao sa sad već bivšim suigračima te se jutros sa zagrebačkog aerodroma uputio u Njemačku. Postaje novi igrač jedne od najmlađih i najperspektivnijih momčadi u nogometnom svijetu te trenutačno vodeće u njemačkoj Bundesligi, RB Leipziga ili punim nazivom RasenBallsport Leipziga.

Navijači Leipziga su očekivano oduševljeni novom zvijezdom u momčadi, ali na Twitteru su prilično glasni bili navijači velikog Manchester Uniteda.

Brojni pratitelji nogometa smatraju kako je Lepzig odradio sjajan posao s odštetom koja nije previsoka za igrača takvog potencijala, a s tom ocjenom slaže se i ugledni novinar Marce Chris Winterburn

- Ljude bi trebala zaboljeti glava zbog toga što izgleda da Olmo odlazi za 20 milijuna. Radi se o španjolskom reprezentativcu i fenomenalnom talentu. Čak mogu reći da je ovo jednako jak transfer kao onaj Brune Fernandesa u United. Leipzig je stvarno dobar na tržištu - napisao je Winterburn na Twitteru.

Fernandes je ofenzivni veznjak Sportinga i spominje se kako će otići u United za iznos od barem 60 milijuna eura.

I upravo je takva transfer politika razbjesnila navijače Manchestera. Nije im jasno zašto njihov klub ne može dovesti sjajnog igrača poput Olma za iznos od 20-ak milijuna eura i kako je moguće da Olmo nije došao na Old Trafford. 

Ovo su samo neki od komentara. 

- U međuvremenu, United nastavlja s Matom, Andreasom i Lingardom

- Naš cirkus je pun klaunova

- Glazeri sjede i promatraju Woodwarda i Olea kako uništavaju klub

- Pravi talent. Ne mogu vjerovati da smo ga propustili.

- Sjajan igrač. Leipzig mu daje prostor i oni će ga za tri do četiri godine prodati za četiri puta veći iznos.

- Ovo me čini tužnim.

- U našem klubu rade nesposobni ljudi. 

- Apsolutni imbecili rade za naš klub. #GlazersOut - jasna je poruka vlasnicima Manchester Uniteda, braći Glazer. 

>>> Pogledajte što je Dani Olmo rekao nakon što je prvi put pozvan u reprezentaciju Španjolske

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:12 24.01.2020.

Realno, prelazak iz Dinama u Manchester ujedinjen bi bilo jednako prelasku s arapskog svilenog konja na gladnog šarplaninca. Pametnom dovoljno!

Avatar Psychlist
Psychlist
22:02 24.01.2020.

Dečko je otišao u vjerovatno najbolju moguću destinaciju. Kad se malo analiziraju igrači HNL-a koji su odlazili u Njemačku naspram ostalih liga petice, postaje jasno zašto. U Manchesteru je pritisak svega na igrača enorman a u RB-u taj pritisak će biti višestruko manji.

Avatar Semper_fidelis
Semper_fidelis
21:53 24.01.2020.

sigurno zvučniji klub , ime u Svjetskom nogometu nego klub koji mlađi i od Olmića .... po meni mogao , morao otici u renomiraniji klub , ovako ispada da se svi samo brže bolje polakomili za lovicu , koja bi došla prije ili poslije. Mogao u Milan , United a oni izaberu Leipzig 🤔🥴