NIJE BIO VEZAN

Tragične vijesti iz susjedstva: U prometnoj nesreći poginuo rukometni talent (21)

Foto: Facebook
Tragične vijesti iz susjedstva: U prometnoj nesreći poginuo rukometni talent (21)
30.12.2021.
u 15:15
Druga je to nesreća u obitelji Pejić, prošle godine, također u prosincu i također u prometnoj nesreći, poginuo je otac...
Pogledaj originalni članak

Zauvijek nas je napustilo naše dijete kluba Ognjen Pejić, koji je nastradao u prometnoj nesreći. Sućut obitelji, neka te anđeli čuvaju, napisao je Metalac iz Valjeva  nakon strašne riječi koja je zavila Srbiju u crno. 

Naime, u prometnoj nesreći na prometnici Valjevo - Šabac život je izgubilo troje mladih ljudi poginuvši na mjestu nakon sudara s teretnim vozilom. Jedan od stradalih bio je Ognjen Pejić (21), talentirani rukometaš.

Kako prenose srpski mediji, Ognjen nije bio vezan, kao niti vozačeva djevojka. Nesreća se navodno dogodila jer je njihovo vozilo izgubilo kontrolu i prešlo u suprotni trak u kojemu je nadolazio kamion. Vozač istog nije bio alkoholiziran.

Druga je to nesreća u obitelji Pejić, prošle godine, također u prosincu i također u prometnoj nesreći, poginuo je otac...

Ognjen je bio najbolji strijelac svog kluba i jedan od najvećih talenata kojeg je tek čekala rukometna budućnost i velika scena. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
Samuraj
15:51 30.12.2021.

Sućut obitelji.

Avatar duje912
duje912
16:33 30.12.2021.

pametni znaju čemu služi pojas...valda je vidio da se Mesi ne veže pa zašto bi on onda...