Predsjednik mete kuću

Smjena smjenu stiže: Hajduk se riješio i trenera, pa ekspresno objavio ime novog!

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hari Vukas
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hari Vukas
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hari Vukas
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hari Vukas
04.11.2020.
u 15:14
Trener Vukas preuzeo je ulogu glavnog trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza 2020. godine
Pogledaj originalni članak

Hari Vukas više nije trener prve momčadi Hajduka te odlazi zajedno sa svojim pomoćnikom Juricom Vučkom, objavio je splitski klub na svojim stranicama. 

Trener Vukas preuzeo je ulogu glavnog trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza 2020. godine.

U tom razdoblju vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat.

- Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakvi smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada. 

Boro Primorac vodit će prvu momčad Hajduka u narednom razdoblju, voditelj Akademije HNK Hajduk  Luka Kaliterna prihvatio je ovu ulogu nakon razgovora s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem

Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić

Prvu utakmicu na klupi Bijelih trener Primorac imat će u subotu u 17:05 sati kada na Poljudu gostuje Osijek. 

Podsjetimo, Hajduk je tek koji sat vremena ranije raskinuo suradnju i sa sportskim direktorom Ivanom Kepčijom, a u utorak je bez poslao ostao i savjetnik predsjednika Uprave Mario Stanić.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Jopa
Jopa
17:33 04.11.2020.

Mislim da bi udruga Naš Hajduk trebala preuzeti i mjesto trenera na način da kružno svatko iz udruge bude na jednoj utakmici i treningu trener.

ST
sttipe
16:54 04.11.2020.

Kondicioni treneri ostaju, a tribali su prvi partit. Hajduk je kondiciono inferioran makedonskim drugoligašima, i cilom hnl-u, i zbog toga je punte gubija u zadnjim minutama!! Gorica i Lokomotiva su tribale pucat po šavovima, kad se zadnjih 15 minuta dade gasa, a događa se suprotno... Vukas je ondi najmanje kriv, triba je ostat s H2 ili juniorima.. Kondicione, i skaute je tribalo minjat!!! 3 napadača + Caktaša dat na posudbu, pa da vidimo ko će ih tit!!! Za njih 4 triba još 12 trčat.

RE
RedTree
15:27 04.11.2020.

Gospodina Primorca je trebalo odmah staviti nakon Tudora. Čovjek koji je preko 20 godina bio pomoćnik Arsen Wengera, osvojili Premiership bez poraza, igrali finale LP, trenirali igrače kao Henry, Viera, Pires. Valjda će ovi igrači shvatiti s kim imaju čast raditi. Sretno.