Privremeni Dinamov trener želi biti stalni

Tot: Ma kakav vođa Torcide, stariji sin i ja smo dinamovci

Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
Tot: Ma kakav vođa Torcide, stariji sin i ja smo dinamovci
12.05.2011.
u 19:47
Obitelj mi je u Metkoviću, koji je podijeljen između Dinama i Hajduka, supruga i mlađi sin navijaju za bijele
Pogledaj originalni članak

Kad je autobus s plavima u srijedu prije podne iz Maksimira odlazio na odmor i čekanje utakmice s Varaždinom, njime se orila pjesma. CD koji je snimio Ivan Kelava trenutačni je hit u autobusu plavih.

I nakon utakmice se u svlačionici pjevalo, kao da se pobijedilo velikog suparnika, a ne Varaždin, momčad koja sedam mjeseci nije primila plaće. No, plavi su pokazali ipak drukčiji pristup, opušteniji u igri. I to je zasad najveći plus koji je donio Marijo Tot, trenutačni nasljednik Vahida Halilhodžića. Je li trener za tri utakmice ili nešto više?

– Spreman sam za izazove, a o ljudima u klubu ovisi, oni će procijeniti mogu li raditi taj posao – kaže Tot, rođeni Županjac, ali koji je u Dinamo došao kao Metkovac.

– Priženio sam se u Metković, i sada mi je ondje obitelj.

Pojavila se informacija da je navijač Hajduka, čak da je bio vođa Torcide u Metkoviću.

– Ma otkud vam to? To su čiste dezinformacije. Ali, bit će sad svakakvih priča. Metković je podijeljen na navijače Dinama i Hajduka, uostalom, tako je i u mojoj obitelji, stariji sin (9 godina) i ja navijamo za Dinamo, a supruga i mlađi sin (4) za Hajduk. Obitelj mi je u Metkoviću, odem kad stignem. I dobio sam mnogo poruka podrške iz Metkovića – pričao je Tot dan nakon svog debija.

Kad je stigao, a bilo je to baš u vrijeme kad je u klub došao i Vahid Halilhodžić, većina ljudi mislila je da ga je doveo dosadašnji trener.

– Ma ne, u Dinamo su me zvali Zoran Mamić i direktor omladinske škole Romeo Jozak – pričao je Tot nakon jučerašnjeg treninga.

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

HE
heron
20:42 12.05.2011.

Ajde Tot ne seri navijaš za Hajduk i gotovo, koga **** sad...

OB
-obrisani-
19:50 12.05.2011.

bravo tot za dinamo si najbolje i najisplativije rjesenje

OB
-obrisani-
20:00 12.05.2011.

tot je madjarskom slovak. a za slovake katu toti.