Drastične mjere

Torresa u život vraća sprinter, član zlatne štafete s OI u Ateni!?

Foto: 'EDDIE KEOGH'
Torresa u život vraća sprinter, član zlatne štafete s OI u Ateni!?
30.11.2012.
u 10:19
– Dajte mi ga na dva tjedna i bit će onaj stari Fernando Torres – poručuje bivši atletičar Darren Campbell.
Pogledaj originalni članak

Fernanda Torresa nije uspio razbuditi ni dolazak omiljenog mu trenera Rafe Beniteza, no mogao bi netko drugi. Bivši sprinter Darren Campbell! Taj se nekadašnji atletičar, a danas kondicijski trener u nogometu i ragbiju, ponudio da vrati stari sjaj nekad ubojitom napadaču.

– To je nešto što se najbolje radi prije sezone, ali Torresu je potrebno samo dva tjedna i vratio bi većinu svoje nekadašnje brzine. Siguran sam da ga mogu popraviti – kaže taj osvajač zlatne medalje u štafeti na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine.

Inače, Campbell je s Torresom već surađivao, i to uoči početka sezone 2010./11., a smatra kako je Španjolac gubitkom brzine izgubio na ubojitosti, a samim time i na samopouzdanju.

– Osim trkačkih i sprinterskih \"drilova\", Fernando bi trebao malo dizati i utege kako bi vratio snagu svojim mišićima, da dobije na eksplozivnosti – drži Campbell, a s njim se slaže i novi menadžer Chelseaja Rafa Benitez.

– Fernando je stvarno imao brzinu. Možda bi trebao u teretanu da poradi na snazi – kaže Benitez.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.