Usporedba napadača

Torres zabija najčešće u Atleticu, Griezmann najviše, ali Mandžo je prvi izbor

Foto: REUTERS/Juan Medina
Torres zabija najčešće u Atleticu, Griezmann najviše, ali Mandžo je prvi izbor
29.01.2015.
u 14:48
Mario Mandžukić od Torresova je dolaska češće na klupi nego u igri, ali sad nakon što je Atletico ispao iz kupa, hrvatski reprezentativac vratit će se u prvi sastav.
Pogledaj originalni članak

U trojcu Torres, Mandžukić, Griezmann, hrvatski reprezentativac nije najbolji strijelac i potrebno mu je najviše minuta na terenu za gol u španjolskom prvenstvu i kupu, no barem zasad ne mora brinuti - Torres nije došao kako bi ga izbacio iz udarne momčadi nego odmorio u kup utakmicama, koje nisu toliko važne Simeoneu, piše Goal.com.

Antoine Griezmann u zastrašujućoj je formi i najbolji je klupski strijelac, osjeća to i Diego Simeone koji ga u posljednje vrijeme ne vadi iz igre. Zabio je deset golova dosad, a za gol u Španjolskoj potrebno mu je 125 minuta.

Mario Mandžukić od Torresova je dolaska češće na klupi nego u igri, ali sad nakon što je Atletico ispao iz kupa, hrvatski reprezentativac vratit će se u prvi sastav.

Statističku usporedbu trojice napadača i cijeli članak pročitajte OVDJE!

>>'Znao sam što Pep od mene traži, nisam se bojao Mandžukićeve sudbine!'

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.