UOČI HAJDUKA

Tomić uzburkao duhove: Na zanimljiv način odgovorio je li mu finale Kupa oproštaj od Rijeke

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Konferencija za medije HNK Rijeke uoči sutrašnje utakmice
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Konferencija za medije HNK Rijeke uoči sutrašnje utakmice
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Konferencija za medije HNK Rijeke uoči sutrašnje utakmice
25.05.2022.
u 20:32
- Nije igrao dvije utakmice, ali igrao je prijateljsku i u odličnom je stanju, očekujem ga sutra od prve minute i da utakmicu odigra kako treba
Pogledaj originalni članak

Hajduk i Rijeka susreću se sutra od 19 sati u finalu Kupa. Goran Tomić je na pressici uoči te utakmice bio dosta rezerviran. 

- Kadetima Rijeke čestitam na osvajanju kupa. Sutra nas čeka praznik hrvatskog nogometa, velika utakmica za oba kluba, nadam se da će proći sve u najboljem redu i da će slaviti onaj tko bude bolji - započeo je Tomić.

Je li vam ovo zadnja utakmica na klupi Rijeke?

- Može sljedeće pitanje.

Jeste li razmišljali o navijačkim neredima?

- Mi smo se fokusirali samo na ono što se događa na terenu, na ostalo ne možemo utjecati. Znam da je veliki rivalitet, ali apeliram da sve protekne kako treba, ovo je ipak samo sport.

Je li vam ovo utakmica karijere?

- Moglo bi se reći da je. Nije mi prvo finale, ali ovo je najveća ili jedna od najvećih i volio bih da se okonča na najbolji mogući način.

Kako zaustaviti Marka Livaju?

- Čestitke njemu na sjajnoj sezoni, ali Hajduk je momčad sa dobrim trenerom, jako puno su uložili u momčad za ovu sezonu i mi moramo igrati momčadski, a ne razmišljati o pojedincima. Nadamo se najboljem raspletu za nas.

Hoće li Drmić igrati od prve?

- Nije igrao dvije utakmice, ali igrao je prijateljsku i u odličnom je stanju, očekujem ga sutra od prve minute i da utakmicu odigra kako treba.

Hoće li biti iznenađenja?

- Više na način kad smo pobijedili na Poljudu. Imali smo ove sezone četiri utakmice, pa iako je vama ova zadnja očito draža, podsjećam da smo mi jedina momčad koja je u ovoj sezoni dva puta pobijedila Hajduk na Poljudu. Nema iznenađenja, oni znaju naše slabosti i prednosti, mi njihove a odučit će detalji. Trebat će i malo sportske sreće, jer i Hajduk je pobjeđivao nas, i mi njih. Čeka nas uzbudljiva utakmica, mi smo pokazali da smo momčad koja igra za gol više, tako očekujemo i ovu utakmicu sa željom da dignemo trofej.

>> Dinamo nakon pobjede nad Hajdukom:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.