SJAJAN NIZ

Jakov Fak bez promašaja slavio u posljednjoj utrci Svjetskog kupa

Foto: DPA/PIXSELL
Jakov Fak bez promašaja slavio u posljednjoj utrci Svjetskog kupa
22.03.2015.
u 18:27
Na kraju Svjetskog kupa Jakov Fak (883 boda) osvojio je treće mjesto iza prvaka Francuza Fourcadea (1042) i Rusa Šipulina (978).
Pogledaj originalni članak

U Mrkoplju se ponovno slavi jer je Jakov Fak pobijedio u posljednjoj utrci Svjetskog kupa. Slovenski biatlonac osvojio je prvo mjesto u utrci masovnog starta na 15 kilometara u ruskom Hanti Mansisku.

Fak je utrku završio bez promašaja (38:9,8 minute) ispred Rusa Šipulina (10,3 sekunde/2 promašaja) i Norvežanina Boe (12,5/1).

Na kraju Svjetskog kupa Jakov Fak (883 boda) osvojio je treće mjesto iza prvaka Francuza Fourcadea (1042) i Rusa Šipulina (978).

>> Imao je fenomenalne uvjete, ali Jakov Fak za zlato se pripremao u svom Mrkoplju

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:31 23.03.2015.

Pobjede čuda na skijama Tine Maze i nebeskog letača Petra Prevca nas Slovence oduševljavaju ali pobjede pravog hrvata Jakova Faka nas još posebno nasmijavaju jer znamo da nekima to ubija domoljubni dišpet i osječaju se kao svoji u svojoj duhovnoj mizeriji.

Avatar germanikus
germanikus
08:42 23.03.2015.

Hihihihihihihi.....ovo je super za Faka jer su Kazahstanci ponudili milijun dolara ako pređe kod njih...sad si je dodatno podigao cijenu!!!Hihihihihihihihih