HNL

Svaka četiri dana nova utakmica! Dinamo ne može izdržati taj tempo pa je tražio odgodu

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Svaka četiri dana nova utakmica! Dinamo ne može izdržati taj tempo pa je tražio odgodu
26.09.2022.
u 19:18
Prije drugog ogleda s Austrijancima na Maksimiru tjedan dana kasnije, plavi bi trebali gostovati u Puli kod Istre 1961 u sklopu 12. kola domaćeg prvenstva, ali neće.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zagrebačkog Dinama u potpunosti su popunili svoje osobne kalendare za listopad. Plave očekuje čak osam utakmica u nadolazećem mjesecu što u prijevodu znači svaka četiri dana (prosječno) nova utakmica.

Iako još nije listopad, Dinamo već sutra očekuje dvoboj u Super Sport Hrvatskom kupu protiv Borinaca. Prva listopadska utakmica je na rasporedu u subotu protiv Slaven Belupa u domaćem prvenstvu, a zatim slijedi prvi ogled s Red Bull Salzburgom u trećem kolu Lige prvaka. Više o tome pročitajte OVDJE

Prije drugog ogleda s Austrijancima na Maksimiru tjedan dana kasnije, plavi bi trebali gostovati u Puli kod Istre 1961 u sklopu 12. kola domaćeg prvenstva. Dinamo je odlučio zatražiti odgodu te utakmice zbog europskih obaveza, a povjerenik natjecanja Josip Brezni odobrio je odgodu.

- GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra1961 - Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama 3. i 4. kola Uefine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada. Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi Uefinih klupskim natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka - stoji u priopćenju povjerenika. 

>> Pogledajte i video: Branko Strupar za Večernji: Rezultat je odličan, ali treba ostati na zemlji prije SP-a

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.