POTPUNO ZANOSNE

Supruge i partnerice najboljih svjetskih nogometaša ostavit će vas bez daha

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Supruge i partnerice najboljih svjetskih nogometaša ostavit će vas bez daha
28.12.2014.
u 21:57
Svi bi ih željeli imati uz sebe i svima bi bile dodatna motivacija
Pogledaj originalni članak

Nogometna godina je na kraju, a bila je i više nego zanimljiva jer su se rušili brojni rekordi, odigralo se Svjetsko prvenstvo u Brazilu i navijači uistinu mogu biti sretni. A i ne samo oni nego i supruge svih nogometaša jer niti jedan od njih neki od svojih uspjeha nije zaboravio posvetiti ljepšoj polovici uz riječi "Bez njene potpore to ne bih uspio.".

A kako te žene izgledaju, svi bi ih željeli imati uz sebe i svima bi bile motivacija. Primjerice, dovoljno je pogledati Ronaldovu Irinu Shayk, Messijevu Antonellu Roccuzzo ili Casillasovu Saru Carbonero.

Uostalom, pogledajte supruge i partnerice najboljih svjetskih nogometaša u galeriji na Goal.com.

>> Irina Shayk umalo pobjesnila zbog šale o Ronaldovoj depilaciji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.