Vaterpolo

Sukno pripreme nastavlja u Gružu, reprezentacija putuje u Rusiju

Sukno pripreme nastavlja u Gružu, reprezentacija putuje u Rusiju
18.06.2017.
u 07:00
Hrvatska će u Rusiji biti u skupini B s Australijom, Rusijom i Japanom, s kojima otvaramo natjecanje u utorak u 14.20 sati.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otputovat će u ponedjeljak u Rusiju, i to zrakoplovom do Moskve, a potom autobusom do stotinjak kilometara udaljene Ruze (14.000 žitelja) u kojoj će se od 20. do 25. lipnja održati završni turnir Svjetske lige. Izbornik Ivica Tucak odredio je 13-oricu igrača za tu akciju. To su: vratari Bijač i Marcelić, sidraši Lončar i Krapić, braniči Bušlje, Macan i Buljubašić te napadači Joković, Garcia, Šetka, Vukičević, Petković i Fatović.

Otpali su Lazić, Lozina, K. Milaković i Bašić, a zbog više sile (ozljeda prsta pucačke ruke) i kapetan Sukno. Na njega se, ipak, još računa za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti (od 14. do 30. srpnja), pa će Sandro nastaviti s pripremama u svojem Dubrovniku (sve osim rada s loptom).

Hrvatska će u Rusiji biti u skupini B s Australijom, Rusijom i Japanom, s kojima otvaramo natjecanje u utorak u 14.20 sati. U skupini A su Srbija, SAD, Italija i Kazahstan. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.