NAVIJAČI GA PAMTE

Šukera i dalje slave u Sevilli: daje autograme i trči počasni krug

Foto: elsevilla.com
Šukera i dalje slave u Sevilli: daje autograme i trči počasni krug
02.05.2010.
u 14:42
Legendarnim hrvatskim centarforom Davorom Šukerom španjolski nogometni klub Sevilla odlučio je danas (nedjelja) zaključiti navijački tjedan.
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji napadač andaluzijskog kluba posljednji je u seriji klupskih legendi koje su Andalužani odlučili predstaviti navijačima.

Od podneva Šuker na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan potpisuje autograme, a u 13.30 priključio mu se i predsjednik kluba Jose Maria del Nido.

Pred početak utakmice protiv Atletico Madrida, koja počinje u 17 sati, plan je da Šuker pozdravi navijače u počasnom krugu travnjakom stadiona. Za tu priliku navijači će prirediti posebnu koreografiju, navode lokalni mediji.

Za seviljski je klub Šuker igrao od 1991. do 1996. godine. Zabio je 76 golova u 153 nastupa prije no što je otišao u madridski Real.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.