KRITIKA

Strani novinar razbjesnio Srbe: 'Nikada neće biti najveći'

Foto: Facebook
Novak Đoković
Foto: instagram.com/djokernole
Novak Đoković, Luka Modrić i Keylor Navas
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
30.06.2019.
u 12:50
Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo -  'tko je on?'. Nikada neće biti najveći, zaključio je Reason
Pogledaj originalni članak

Novinar s Novog Zelanda Mark Reason u svom se tekstu danas odlučio pozabaviti likom i igrom prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Reason je u tekstu za Stuff odlučio iznijeti svoje stavove zašto misli da Novak Đoković nikada neće biti najveći u povijesti i zašto će uvijek ostati u sjeni Rogera Federera i Rafaela Nadala. Ipak, na početku teksta krenuo je Reason s kritiziranjem Novakovog fizičkog izgleda!?

"Sve što ima veze sa Srbinom je u podređenom položaju u odnosu na Nadala i Federera. Ne mislim na igru. Počnimo od frizure... Izgleda kao lutka, kao da je tek došao iz vojske. U posljednjih deset godina je ista, ništa nije promijenio? Što reći o njegovoj garderobi? Ponekad pomislite da nadimak 'Nole' znači 'nema stila' (No style). Uvijek izgleda kao dječak koji je krenuo prvi dan u školu", napisao je Reason.

Zamjerio mu je i što nije, po Reasonu, dovoljno pokazivao emocije na Australian Openu.

"Pobjedom nad Nadalom u finalu Australian Opena gdje je igrao kao stroj i kao rijetko koji tenisač u posljednjih deset godina pokazao je znanje. Ipak, nakon pobjede izgledao je prilično hladno, a to se ne smije događati", dodao je Reason, ali mediji u Srbiji su najviše bijesni na dio gdje se novinar složio s 'državnim neprijateljem broj 1' Nickom Kyrgiosom. Australski tenisač svako malo proziva Đokovića, a Reason također smatra kako Novak nikada neće biti najbolji tenisač svih vremena

"Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo -  'tko je on?'. Nikada neće biti najveći", zaključio je Reason.

>>> Pogledajte tenisko finale humanitarnog turnira na Šalati

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

ME
Menjik
13:39 30.06.2019.

U današnje vrijeme profesionalnog sporta je bitnija, frizura, odjeća, i emocije od rezultata? Ovaj kvazinovinar je rezultat feminiziranog muškarca.

MJ
milivoj.jelenc
13:14 30.06.2019.

Nedostaje ti sportskog obrazovanja. Sjedi i uci. Novak je jedan od najboljih igraca danasnjice, bolji od svih nasih. To ti je prva lekcija, za ostalo se pobrini sam. Sretno i lijep pozdrav

ZG
zgbzoran
13:39 30.06.2019.

Koja debilana od članka i novozelandskog novinara, đokoviću možete samo popuš... i, čovjek je osvojio sve, kao i roger kao i rafa, i samo je u očima svakog pojedinca tko je najveći. Nekom je borg, nekom connors, nekom netko od ove trojice, ali je najmanje da to kovori netko sa šupka svijeta