NOVI PROBLEMI S OZLJEDAMA

Što li je ukleto ove sezone u Portlandu?

Što li je ukleto ove sezone u Portlandu?
31.12.2009.
u 21:44
Problemima ove sezone u NBA momčadi iz Portlanda očigledno nema kraja. Niz ozlijeđenih igrača se samo nastavlja u Trail Blazersima.
Pogledaj originalni članak

Ranije su još za ovu sezonu izgubljeni ostali Greg Oden, košarkaš koji je prije dvije godine bio prvi izbor na draftu (zbog ozljede lijevog koljena) i još jedan centar Joel Przybilla, koji se podvrgnuo operaciji tetive.

Nije to sve, jer već duže vrijeme za Portland ne igraju važne karike poput Rudyja Fernandeza (leđa), Nicolasa Batuma (rame), Travisa Outlawa i Patricka  Millsa (stopalo).

Na svu sreću po momčad, nešto lakših problema je imao njihov najbolji igrač Brandon Roy, pa je propustio tek dvije utakmice, no u srijedu navečer je parket tijekom ogleda Portland - LA Clippers (103-99) morao napustiti startni krilni igrač LaMarcus Aldridge zbog bolova u gležnju.

Iz kluba su najavili da bi mogao propustiti nekoliko utakmica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.