Može vjenčati ljude

Stipe Miočić se 'zaredio' i odmah poručio: 'Možete poljubiti mladu'

Foto: Twitter
Stipe Miočić
Foto: Reuters/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Instagram
Stipe Miočić
Foto: Instagram
Stipe Miočić
28.09.2020.
u 17:51
- Upravo sam se zaredio, nema na čemu - napisao je Stipe.
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić, UFC-ov teškaški prvak objavio je neobičnu vijest na svom Twitter profilu - on se, naime, 'zaredio' te odsad može vjenčati ljude.

- Upravo sam se zaredio, nema na čemu - napisao je Stipe te se potom usput i našalio na svoj račun, odnosno na račun svog nerazgovijetnog govora:

- Fhjsieienndksidjdjekdj... Možete poljubiti mladu.

Nije dugo trebalo da mu se obožavatelji počnu javljati s molbama da ih on vjenča.

- Želimo se 26. lipnja 2021. godine. Jesi li zauzet toga dana? Tvoj sam veliki obožavatelj i bio sam na tvojoj prvoj obrani naslova prvaka 2016. godine i susreli smo se ranije te godine. Moja zaručnica i ja voljeli bismo da vodiš naše vjenčanje - napisao je jedan obožavatelj.

Inače, u SAD-u je puno lakše steći diplomu matičara nego kod nas, a postoje čak i online tečajevi. Osebujni Stipe tako bi se nakon borilačke karijere mogao okrenuti vjenčanjima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.