Slobodna borba

Stipe Miočić i dalje čeka suparnika

Foto: Reuters/Pixsell
Francis Ngannou i Stipe Miočić
Foto: Instagram
Stipe Miočić
Foto: Reuters/Pixsell
Francis Ngannou
Foto: Fightsite
Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Reuters/Pixsell
Francis Ngannou
Foto: Reuters/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Reuters/Pixsell
Francis Ngannou
16.10.2017.
u 21:00
Najizgledniji izazivač našem Stipi Miočiću bit će pobjednik meča između Francissa Ngannua, trenutačno najveće atrakcije u teškoj kategoriji i Alistaira Overeema
Pogledaj originalni članak

Prošlo je godinu dana i pet mjeseci otkako je američki Hrvat Stipe Miočić osvojio teškaški naslov u slobodnoj borbi. Pobjednički UFC pojas osvojio je impresivnom pobjedom protiv Fabricija Werduma koji je u zadnje vrijeme sve glasniji u svojim namjerama i želji za uzvratom.

Zadnji put Stipe je naslov obranio prije pet mjeseci nokautirajući Juniora dos Santosa. Miočić se previše ne zamara pričanjima i čeka svog potencijalnog suparnika.Krajem ljeta stvarale su se brojna nagađanja vezane za zvijezdu poluteške kategorije Jona Jonesa.

Spektakularnim povratkom Jones je tražio borbu s Brockom Lesnarom, nakon čega bi mogao biti izazivač našem Miočiću. Na žalost, obožavatelji UFC-a neće dočekati ovu borbu, jer se u posljednji tren doznalo kako je Jones koristio nedopuštena  sredstva (steroid turinabol) čime je Američka antidopinška organizacija, stala na kraj snovima o epskoj borbi.

Nakon toga pojas je vraćen Danielu Cormieru koji je ranije u karijeri bilježio znatan uspjeh u teškoj kategoriji osvojivši naslov teškaša u organizaciji Strikeforce 2012. godine.

Kada se stišaju sva nagađanja najizgledniji izazivač našem Stipi Miočiću bit će pobjednik meča između Francisa Ngannoua, trenutačno najveće atrakcije u teškoj kategoriji i Alistaira Overeema, prvorangiranog izazivača kojeg je Stipe također nokautirao na događaju UFC 203.

Treba naglasiti kako je skromni vatrogasac iz Clevelanda zadnje tri borbe pobijedio nokautom u prvoj rundi pa ne čude poteškoće u pronalasku dostojnog protivnika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CE
centirion
06:39 17.10.2017.

Stipe rastepi to,ko Šokac orgulje!