Novi izbornik

Štimčev plan: Na svakom treningu bit će i navijači!

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Štimčev plan: Na svakom treningu bit će i navijači!
07.07.2012.
u 20:16
– Ma nabijem ja taj Čatež, pa Daruvarske toplice su za njih svemir! Trebamo se konačno pripremati u Hrvatskoj - kaže Ćiro Blažević.
Pogledaj originalni članak

Ljubav između Čateža i hrvatske nogometne reprezentacije traje 17 godina, prvi su se put vatreni u tim slovenskim toplicama pripremali 1995. godine. No, po svemu sudeći, ljubav neće doživjeti punoljetnost. Razlog “prekida” je novo vodstvo HNS-a i izbornik Igor Štimac, koji je naglasio da se hrvatska reprezentacija mora pripremati u svojoj zemlji.

Oaza usred Zagreba

– Nadam se skoroj reakciji HNS-a, deveta reprezentacija svijeta zaslužuje imati svoj kamp – rekao je izbornik Igor Štimac i dodao:

– Zasad je plan da ćemo se pripremati na terenima Zagrebella, a moj favorit za bazu je hotel AS na Zelenjaku. Idealan je jer je zatvoren tip objekta, ne želim da smo u hotelima gdje bi nas uznemiravali turisti, građani – rekao je Štimac.

– Ma nabijem ja taj Čatež, pa Daruvarske toplice su za njih svemir! Trebamo se konačno pripremati u Hrvatskoj, imamo puno lijepih lokacija, samo treba odabrati – kaže Ćiro Blažević.

Osim promjene baze, izbornik Štimac najavio je da će promijeniti i režim treninga. Konkretno, planira ih otvoriti za javnost, što je naglasio i u velikom intervjuu za Max. Štimac tako želi reprezentaciju još više približiti navijačima.

A koje još ideje ima Igor Štimac i što o tome misli Ćiro, pročitajte u tiskanom izadnju Večernjeg lista od nedjelje...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

GO
golo
20:36 07.07.2012.

slazem se

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
20:57 07.07.2012.

Svaka cast na odluci, zasto davati novce Janezima kada u LIJEPOJ NASOJ ima toliko lijepih lokacija. Boga ti Turisticka zemlja, a ono po Markovicu i Bilicu nije bilo dovoljno dobro za pripreme. Ako tako nastavis sa svime ostalim u Repki svaka cast.

Avatar Glina74
Glina74
21:31 07.07.2012.

hahahahahah on če u austriju