Novi problemi za izbornika

Stigli novi detalji o ozljedi hrvatske reprezentativke

Stigli novi detalji o ozljedi hrvatske reprezentativke
23.02.2022.
u 21:00
Ćamilina ozljeda dodatno je zabrinula i Nenada Šoštarića, izbornika hrvatske ženske reprezentacije. Naime, Hrvatsku 3. i 5. ožujka očekuju dvije kvalifikacijske utakmice protiv Francuskinja, aktualnih olimpijskih pobjednica i svjetskih doprvakinja
Pogledaj originalni članak

Ćamila Mičijević, hrvatska rukometna reprezentativka, zaista nema sreće kada je riječ o ozljedama koljena. Već ga je dvaput operirala i zbog operacija nije nastupila na nekoliko velikih natjecanja, a sada se ponovno dogodila ozljeda. Ovog puta u dresu Metza, u utakmici Lige prvakinja u Moskvi, protiv CSKA. U pitanju je ozljeda desnog koljena, istog onog koje je dvaput operirala nakon pucanja križnih ligamenata. Ovaj put nije u pitanju ruptura ligamenata, ali jest istegnuće, zbog kojeg Mičijević mora prisilno mirovati.

Liječnici Metza predviđaju da će Ćamila početi s treninzima tek za deset dana. Kažu da će na vrijeme početi s tretmanima kako se ne bi dogodila nova operacija. Ćamilina ozljeda dodatno je zabrinula i Nenada Šoštarića, izbornika hrvatske ženske reprezentacije. Naime, Hrvatsku 3. i 5. ožujka očekuju dvije kvalifikacijske utakmice protiv Francuskinja, aktualnih olimpijskih pobjednica i svjetskih doprvakinja.

Gotovo je sigurno da Mičijević neće biti spremna za prvi susret u Koprivnici 3. ožujka, a mogla bi igrati tek dva dana kasnije u Toulouseu. Pitanje je i je li to pametno jer u gostima kod Francuskinja ionako nemamo prevelike šanse za bodove. Na posljednjem SP-u Ćamila je za Hrvatsku odigrala tek jednu utakmicu, a onda je se zarazila koronavirusom. Na poziciji lijevog vanjskog pucača Šoštarić je za sada ostao na Petiki i Prkačin, dvojcu iz Lokomotive. Dobra vijest je da će Ćamila ipak biti spremna za puno važniju utakmicu kvalifikacija, protiv Ukrajine u gostima. No veliko je pitanje gdje će se igrati jer se u Ukrajini, zbog trenutačne situacije koja prijeti ratom, ne mogu igrati međunarodne utakmice. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar gracanica
gracanica
11:23 24.02.2022.

Camila!