BLIŽI SE ČETVRTFINALE

Stigle prve reakcije na Dinamo iz Villarreala: Modri su ih dobro preplašili

Foto: VALENTYN OGIRENKO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Europa League - Round of 16 First Leg - Dynamo Kyiv v Villarreal
Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Europa League - Quarter Final & Semi Final Draw
Foto: Pablo Morano/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Europa League - Round of 16 Second Leg - Villarreal v Dynamo Kyiv
19.03.2021.
u 16:31
"To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama", izjavio je Villarrealov branič Pau Torres (24).
Pogledaj originalni članak

U španjolskom prvoligašu Villarrealu s optimizmom gledaju na dvoboj sa zagrebačkim Dinamom u četvrtfinalu Europske lige te ističu kako su izvukli ekipu koja se neočekivano našla u ždrijebu.

POGLEDAJTE VIDEO:  Krznar o ždrijebu

- To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama -  izjavio je Villarrealov branič Pau Torres (24).

- No Dinamo je pokazao da je jako snažna ekipa, posebno na svom stadionu. U četvrtfinalu nam neće ništa pokloniti bit će nam težak suparnik. Sinoć je pokazao svoj potencijal - dodao je.

Villarreal, sedmoplasirana ekipa španjolskog prvenstva, u osmini finala je izbacila kijevski Dinamo a prije toga Salzburg

- Morat ćemo biti koncentrirani kao i u tim utakmicama ako želimo proći dalje. U ovoj fazi se svašta može dogoditi pa trebamo maksimalno respektirati protivnika te se dobro pripremiti za te utakmice - upozorio je Torres. 

Villarreal se potiho nada osvajanju Europske lige, trofeja kojeg je njegov trener Unai Emery bio triput osvojio sa Sevillom.

- Imamo veliku želju, prelijepo je igrati u Europi. Ovo je godina u kojoj možemo napraviti velike stvari budemo li zahtjevni prema sebi samima. Maksimalno smo uzbuđeni zbog ovih nastupa u Europi pa se nadamo da ćemo dogurati daleko - rekao je Torres. 

Španjolski mediji navode kako je Villarreal naoko dobro prošao na ždrijebu u petak, no upozoravaju na oprez nakon Dinamovog slavlja od 3:0 nad Tottenhamom. 

- Dinamo je jedno od iznenađenja ovosezonske Europske lige. Uništio je moćni Tottenham - istaknuo je Victor Franch, dopisnik lista "Marca" iz južnog mjesta Vila-real, doma Villarreala

POGLEDAJTE VIDEO: Trening nakon rušenja Spursa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

FR
freeshooter
16:37 19.03.2021.

Kada pobijediš favorita EL, onda ti preuzimaš ulogu, ti si dobitnik, sada dečki postaju još svjesniji svoje snage i kontinuirane vrhunske gre u EL ove sezone, a naša želja je još jača, zato kažem, žuta podmornica, stiže vam hrvatski torpedo, topimo vas...idemo dalje...ale ale dinamo ale...

Avatar Vlaho
Vlaho
16:51 19.03.2021.

Dobro dobro...što više natpisa u španjolskim medijima o dobrom ždrijebu i super protivniku, samo nas podcijenite i narajcajte bahatlukom...

ON
ON
17:53 19.03.2021.

ponovo smo u podredenoj ulozi.Bravo.To nam odgovara.Tako je i Totenham mislio i ponasao se..Krznaru i,Dinamu,igracima, mogu samo porucit to je super.Vi znate svoj posao,a prognozeri i protivnici neka se raduju,samo do kada.