SLAVNI NOGOMETAŠ

Steven Gerrard stigao u Osijek pa govorio o Hrvatskoj i Modriću

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Steven Gerrard
25.07.2018.
u 21:44
- Obožavatelj sam Luke Modrića. Tu je i moj prijatelj Dejan Lovren. Čestitam im na plasmanu u finale, svaka čast Hrvatskoj. No, sljedeći put ćemo vas pobijediti.
Pogledaj originalni članak

Trener Glasgow Rangersa Steven Gerrard najavio je utakmicu s Osijekom koja je na rasporedu sutra u Gradskom vrtu u drugom pretkolu Europske lige.

- Želimo pobijediti. Sutra se ne može osigurati prolaz u 3. pretkolo, ali može izgubiti. Idemo na pobjedu, ali je najvažnije ostati neporažen u prvoj utakmici - rekao je nekada slavni nogometaš.

Istaknuo je Bornu Barišića.

- Znali smo da je favorit bio u posljednjoj utakmici, stoga smo ih počeli pratiti za vrijeme 1. pretkola. Proučili smo igru, nove igrače, trenera i njegove taktičke zamisli. Spremni smo za utakmicu. Znamo da će biti teško, ali došli smo sa samopouzdanjem. Osijek ima sjajnog igrača s lijeve strane koji ubačajima može riješiti susret, igra Osijeka se bazira na tu lijevu stranu, Jak je Osijek u prekidima. Sve smo naučili.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Nije moglo proći bez pitanja o pobjedi Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva.

- Hrvatska je definitivno jedna od najboljih reprezentacija, a mislim da u ovom trenutku imate najboljeg veznog igrača na svijetu. Obožavatelj sam Luke Modrića. Tu je i moj prijatelj Dejan Lovren. Čestitam im na plasmanu u finale, svaka čast Hrvatskoj. No, sljedeći put ćemo vas pobijediti.

Susret je najavio i trener Osijeka Zoran Zekić.

- Bit će oprezni. I oni sami ne znaju koliko mogu trenutno. Nisu dugo zajedno, a nadam se da nisu ni pohvatali sve nove ideje novog trenera. Ni moji nisu pohvatali dvije godine, zašto bi njegovi nakon dva dana...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:27 25.07.2018.

Englezi uvijek sve dobro pohvataju i ništa ne prepuštaju slučaju a tako i povratnu kartu nakon prvog kruga velikih takmičenja 😂

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:53 26.07.2018.

Osijek prolazi!!! I to kako

AE
Aedes2017
16:35 26.07.2018.

Joș samo da ,,glavonja,,ode u ,,međugorje,, I Osijek dobiva 3 : 0 !