PREDRAG VEJIN

Srpski reprezentativac stiže u Našice: 'Nisam previše razmišljao kad su me zvali'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Srpski reprezentativac stiže u Našice: 'Nisam previše razmišljao kad su me zvali'
10.05.2021.
u 18:15
Karijeru je počeo u rodnom Apatinu, a potom je igrao i u Metaloplastici, Ademar Leonu, francuskom Dunkerqueu, izraelskom AS SGS Ramhat Hashronu te niškom Železničaru
Pogledaj originalni članak

Predrag Vejin, trenutačno rukometaš poljskog viceprvaka Orlen Wisle iz Plocka, od iduće će sezone nositi dres Nexea iz Našica. Potpisao je ugovor na dvije godine. Povremeni reprezentativac Srbije visok je 196 centimetara i igrat će na poziciji desnog vanjskog.

– Budući da sam s Orlen Wislom Plock potpisao samo na godinu dana, znao sam da ću od iduće sezone igrati u nekom drugom klubu. Imao sam nekoliko opcija, ali kada je Nexe iskazao želju da zaigram u Našicama, nisam previše razmišljao. Igrao sam protiv Nexea u nekoliko navrata, bio sam u Našicama i znam kakva atmosfera vlada u klubu, ali i oko njega. Na kraju krajeva rodni Apatin bit će mi udaljen samo stotinjak kilometara – rekao je Vejin.

Karijeru je počeo u rodnom Apatinu, a potom je igrao i u Metaloplastici, Ademar Leonu, francuskom Dunkerqueu, izraelskom AS SGS Ramhat Hashronu te niškom Železničaru. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
18:29 10.05.2021.

Svaki igrač iz regije je dobrodošao jer ipak dolazi doma međe braču po jeziku, krvi i kulturi.