STEVAN JELOVAC

Srpski košarkaš pretrpio moždani udar s 32 godine: Srušio se na treningu, hitno je hospitaliziran

Foto: DPA
Srpski košarkaš pretrpio moždani udar s 32 godine: Srušio se na treningu, hitno je hospitaliziran
16.11.2021.
u 18:22
AEK se zahvalio javnosti na interesu za zdravstveno stanje košarkaša, ali i zamolio medije da o ovom slučaju izvještavaju s "dozom diskrecije"
Pogledaj originalni članak

Srpski košarkaš Stevan Jelovac (32), koji se u nedjelju srušio na treningu AEK-a, imao je moždani udar, objavio je grčki klub.

"Jelovac je doživio jak moždani udar, njegovo stanje je sada stabilno, ali i dalje kritično," poručili su iz grčkog kluba.

Jelovcu je u nedjelju tijekom treninga pozlilo nakon čega je hitno prevezen u bolnicu gdje se nalazi na intenzivnoj njezi.

AEK se zahvalio javnosti na interesu za zdravstveno stanje košarkaša, ali i zamolio medije da o ovom slučaju izvještavaju s "dozom diskrecije".

Jelovac je prije dolaska u Atenu igrao za Vizuru, Megu, Crvenu zvezdu, Antalyju, Lietuvos Rytas, Zaragozu. Nižnji Novgorod, Brose Bamberg, Gaziantep, te japanski San-enNeoPhenix.

>> Ćiro o bolesti:

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PV
prcko.vita
19:49 16.11.2021.

Ne može proći tjedan dana da ne čitamo da je neki mladi čovjek dobio moždani ili srčani udar. Ovoga nije bilo prije. Zašto se ne istražuje o čemu se radi? Ovo nije više normalno.

IC
ICCO
19:06 16.11.2021.

Želim mu dobar I brz oporavak I nadam se da to nije posljedica cijepljenja.

Avatar StormRaider95
StormRaider95
18:53 16.11.2021.

Cijepite se.... 🤨🤡