Liverpool u problemima

Srbin i Hrvat na udaru: Marković i Lovren najgora pojačanja!

Foto: PA/Pixsell
Srbin i Hrvat na udaru: Marković i Lovren najgora pojačanja!
19.11.2014.
u 10:24
Najbolje pojačanje je Alberto Moreno koji je za 12 milijuna funti stigao iz Valencije. Za njega se piše da nije ni on do kraja oduševio, da je bilo grešaka, ali da je ostavio dobar dojam
Pogledaj originalni članak

Liverpool je ovog ljeta potrošio 100 milijuna funti na pojačanja, ali igra puno lošije nego prošle sezone. Naravno, u obzir treba uzeti da im je otišao Luis Suarez kojeg je teško nadomjestiti, ali pojačanja se nisu nametnula i razočarala su. Liverpool Echo ocijenio je pojačanja, a najgore ocjene dobili su Dejan Lovren i Lazar Marković.

Obojica su dobila 4/10, a čak je i Mario Balotelli bolji od njih.

"Navijače 'redsa' najviše brine Lovrenova forma. Postao je najskuplji branič u klupskoj povijesti i od njega se očekivali da riješi problem obrane. No, on je stvari samo pogoršao. Čini greške u osnovnim stvarima i nedostaje mu komunikacije sa suigračima. On se sada mora boriti i za mjesto u početnoj postavi. Doveden je kao dugoročno rješenje i mora što prije početi opravdavati uložen novac", piše o Lovrenu.

Najbolje pojačanje je Alberto Moreno koji je za 12 milijuna funti stigao iz Valencije. Za njega se piše da nije ni on do kraja oduševio, da je bilo grešaka, ali da je ostavio dobar dojam i da je pravi borac, što Liverpoolu treba.

>>Najgori na terenu bio je Dejan Lovren, a evo i dokaza

Pojačanja Liverpoola:

Alberto Moreno 7/10
Adam Lallana 6/10
Emre Can 6/10
Javier Manquillo 6/10
Rickie Lambert 5/10
Mario Balotelli 5/10
Lazar Marković 4/10
Dejan Lovren 4/10

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
10:33 19.11.2014.

Normalno da su balkanci najlosiji. Živjeli pa vidjeli! Inače uz Ćorluke Kovač preferira Vidu ispred Lovrena a da se pita mene stavio bi i Jedvaja ispred Lovrena.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:22 19.11.2014.

kakav je ostatak tima pojacanja su super

Avatar comandante
comandante
10:46 19.11.2014.

ovi progledali nakon 3 mjeseca i 20 miliončića bačenih u vjetar