Palicama na auto

Srbi napali Hrvate u Beču!

Foto: ''
Srbi napali Hrvate u Beču!
28.01.2012.
u 08:33
Uoči utakmice srpski navijači u Beču palicom su razbili staklo na automobilu hrvatskih navijača na kojem je bila jastučnica s hrvatskim grbom.
Pogledaj originalni članak

Auto bečkih registarskih oznaka signalizirao im je da se zaustave, iz njega su izišla dvojica srpskih navijača s palicama. Jedan je razbio staklo, drugi je palicom udario po ruci hrvatskog vozača. Naši su snimili napadače i snimku predali austrijskoj policiji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 189

Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
08:42 28.01.2012.

Svaka posljedica ima svoj uzrok, revolucionarno djelovanje A.P . potaknuto je atentatom iz 1928 godine zanimljivo da do tada mirni Hrvat jedino pušku vidi kao odgovor na velikosrpsko divljanje, Ali ima \"hrvata\" koji i danas ne uviđaju što je srbin

OB
-obrisani-
08:43 28.01.2012.

Vidjet ce mo sto ce Austrijska policija napraviti....

BM
Boris Markovic
09:40 28.01.2012.

@slavko stečajko: Da li si ti jednom napisao da si bio u logoru u Srbiji. Ako si bio, ispricaj nam malo o tome.